Karriär

Bako Juridik har fungerat som en fantastisk språngbräda ut i arbetslivet för många av våra tidigare anställda, och vi fortsätter hela tiden att växa. Om du just nu studerar juridik vid någon av landets universitet är du välkommen att ansöka om anställning hos oss. Vi rekryterar löpande och det finns alltid en stor mängd uppdrag att ta sig an. Med Bako Juridik på CV:t blir du en lukrativ kanditat för många framtida jobb. Låter det intressant? Läs vidare nedan!

Självfallet anställer vi också färdigutbildade jurister för de fasta tjänsterna inom vår verksamhet.

Lediga tjänster

Juridisk konsult

Tjänsten

I arbetet som juridisk konsult är du delaktig i hela processen: från första kundkontakt till det praktiska genomförandet. Det dagliga arbetet består bland annat i försäljning, kundkontakt, utbildningar och arbete med juridik i praktiken. Du får chansen att arbeta med allt från influenceravtal och testamenten till aktieägaravtal och GDPR. Du arbetar som timanställd och vid behov, dock minst 16 timmar per vecka (20 %).

Lönen är provisionsbaserad och utgår som en procentsats av de ärenden som du slutför. Vi diskuterar gärna lön och andra förmåner vid en eventuell intervju.

Vem är du?

Vi söker dig som är juriststudent på termin två eller senare, med ett genuint engagemang och intresse för juridik. Som person är du kvalitetsmedveten och prestationsorienterad. Som Juridisk konsult ska du även vara noggrann och ha en god samarbetsförmåga samt ha goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska. Goda akademiska meriter och relevant tidigare erfarenhet är meriterande.

Vad erbjuder vi?

Som juridisk konsult har du tillgång till verksamhetens breda affärsjuridiska nätverk. Bako Juridik har ett nära samarbete med diverse större advokatfirmor, både i ett nätverks- och i ett utbildningssyfte. Du får även träffa och lära känna juriststudenter från andra årskurser dels under arbetet men även på de aktiviteter som företaget anordnar.

Vidare finns det tillgång till interna utvecklingsmöjligheter inom Bako Juridiks karriärstege, där du själv avgör hur högt du vill klättra. Bland våra tidigare anställda finns advokater, bolagsjurister och entreprenörer.

Om detta låter som något för dig är du välkommen med din ansökan redan idag! Skicka CV, personligt brev och betyg till career@bako.se.

Vid frågor om tjänsten:

Kevin Bess, personalansvarig
031-410 11 14
kevin.bess@bako.se

Biträdande jurist

Tjänsten

Som biträdade jurist hos Bako Juridik kommer du att arbeta i en ledarroll i verksamheten. Du kommer ha att ha huvudansvaret för verksamhetens dagliga arbete och kommer att agera teamledare för ett antal studentmedarbetare. Tillsammans med fem andra jurister utgör du kvalitetskontrollen för alla uppdrag och håller utbildningar och föreläsningar för såväl medarbetare som kunder. Anställningen är på heltid och vi erbjuder en fast månadslön om 36 700 kronor. Anställningen inleds med sex månaders provanställning.

Vem är du?

Du har en jur.kand. eller fullgjort en juristexamen. Erfarenhet eller särskilda studier i affärsjuridik är meriterande, liksom ledarskapsutbildning eller liknande erfarenheter. Som person är du analytisk och har ett stort intresse för problemlösning. Du är lyhörd, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Dessutom är du skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Ditt arbete kommer i stort att präglas av kontakt med människor varför professionalism och hög ansvarskänsla är viktigt. Du behöver ha mod, en god servicekänsla och viljan att kommunicera på ett ödmjukt och lättbegripligt sätt med det juridiska innehållet i fokus. Du ska med tiden utvecklas till att bli en specialist inom rättsområdet och en förebild för våra studentmedarbetare.

Vad erbjuder vi?

Rollen som biträdande jurist på Bako Juridik är förmodligen ganska unik i branschen. På få andra arbetsplatser får du samma möjlighet att jobba med olika juridiska frågor samtidigt som du agerar mentor för blivande jurister. Vi strävar efter en jämställd arbetsplats där alla känner sig välkomna och värdefulla oavsett bakgrund eller tidigare erfarenheter. Att hitta rätt kollega som skulle passa in i vårt gäng är därför mycket viktigt, och värderas högre än en snabb och ofullständig rekryteringsprocess.

Är du intresserad av att vara med och växa med oss är du välkommen med din ansökan redan idag. Skicka CV, personligt brev och examensbevis till career@bako.se

Vid frågor om tjänsten:

Kevin Bess, personalansvarig
031-410 11 14
kevin.bess@bako.se